Minőségpolitika

Küldetés

Automatizált rendszerek segítségével, magas minőségű hegesztett termékek export piacra gyártása.

Jövőkép

Egy olyan fejlett gyártástechnológiát kialakítása, amivel a vevőknél a legjobb beszállítói státuszt el tudjuk érni.

Vevőorientáltság (VO)

Fontos számunkra, hogy a megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkákkal, az előállított termékekkel.

Eredményközpontúság (EK)

Célunk kollégáinkkal, vevőinkkel és beszállítóinkkal közösen megragadni minden lehetőségeket, ami versenyképességünket, teljesítményünket javítja.

Vezetés célokkal (VC)

Szisztematikus és strukturált minőségcélokkal kívánjuk a fejlődés irányát meghatározni, amelyek megvalósításában vezetőink és munkatársaink minőségtudatossága és elkötelezettsége kiemelkedő szerepet játszik.

Folyamatközpontú vezetés (FKV)

A minőséget nem csak a termékhez, hanem elsősorban a folyamatokhoz kapcsolódó fogalomnak tekintjük. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent. Ennek eredményeként partnereink elvárásainak, törvényi és egyéb követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújthatunk.

Munkatársak fejlesztése, bevonása (MFB)

A termékminőség munkatársaink képzettségén és képességén múlik, ezért aktívan közreműködünk képzésükben és támogatjuk az alulról jövő kezdeményezéseiket.

Folyamatos tanulás, innováció, fejlesztés (FTIF)

A szervezet tudatos és tervszerű fejlesztése a vevőinkkel beszállítóinkkal és kollégáinkkal közösen. Célunk, hogy készség szinten elsajátítsunk az új kihívásokkal teli termékek előállítását.

Partnerkapcsolatok kiépítése (PKK)

Beszállítóinktól és alvállalkozóinktól az általunk szállított termékek megfelelősége mellett elvárjuk a folyamatos fejlődést.

Célunk a vevőink mellett a beszállítói és alvállalkozói körrel is olyan partneri kapcsolatok megteremtése, amelyek hosszú távú sikeres együtt működést alapoz meg.

Társadalmi felelősség (TF)

Szelektív hulladékgyűjtéssel és zöld energia felhasználással kívánjuk az ökológiai lábnyomunkat csökkenteni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő generációjának képzésére, és az egészségmegőrzésére sport tevékenységek támogatásával.

SBS Kft - Energetikai szakreferens éves jelentés (2019)
hu_HUMagyar
en_USEnglish de_DE_formalDeutsch (Sie) hu_HUMagyar