SBS KFT.

IPARÁGI KIÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Iparági kiállítás

SBS KFT.

Regisztrációs díj és marketing csomagok

REGISZTRÁCIÓ KIÁLLÍTÓKNAK

Kedves Érdeklődők!

A rendezvényre szóló kiállítói regisztrációs lehetőséget lezártuk, szeretettel várjuk látogatóként az Iparági Kiállításon, Erdőtelken!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

** Az SBS Kft. telephelyére (3358 Erdőtelek, Kalász-tanya, 340/1 hrsz.) a beengedés rendszámfelismerés alapján történik. Abból a célból kérjük, hogy adja meg a rendszámát, hogy a beengedés akadálymentesen megtörténhessen. A rendszám megadása önkéntes, a rendszámokat a rendezvény után az SBS haladéktalanul törli.

* Regisztrációs díj és marketing csomag:

A regisztrációs és marketing díj tartalmazza: parkolóbérlet, wifi hozzáférés, online katalógusban való megjelenés, mely tartalmazza a kiállítás web aloldalán való megjelenést, linket a kiállító honlapjára, továbbá egy darab céglogó, valamint képpel való megjelenítés lehetőségét. Tartalmazza továbbá az eseményre készülő kiadványban való megjelenést, valamint a választott csomag függvényében posztot a szervező facebook oldalán, fotózást a kiállító vállalatánál vagy termékéről, vagy profi imázsvideó készítését a kiállító vállalatánál vagy termékéről. 
A részleteket és a csomagajánlatokat az alábbi linken találja: