Cégünkről

Az acél feldolgozás itt kezdődik

Tisztelt meglévő és leendő ügyfelünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az SBS Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, mely a világ vezető mezőgazdasági, építőipari és bányagép gyártó cégeinek gyárt hegesztett szerkezeteket, alvázakat, gémeket és egyéb gépalkatrészeket.

Több mint két évtizede dolgozunk töretlenül és nagy szakértelemmel az acélszerkezet gyártásban. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal a szakma élvonalában lehetünk.

Cégünk küldetése a vevői igényeknek való legmagasabb színvonalú megfelelés.

A kihívások sikeres teljesítése érdekében nyitott és innovatív szemlélet szükséges, melyet az SBS Kft. tulajdonosai és minden dolgozója magas színvonalon képvisel és közvetít ügyfeleink felé. Ennek eredményeként a társaság teljes elkötelezettséggel, igazi csapatként működik együtt.
Műszaki színvonalunk állandó növelése, rugalmasságunk megőrzése, üzleti partnereink vállalatunk iránti bizalmának erősítése a legfőbb célunk. Szervezeti kultúránk középpontjában a minőség áll, melyet  – az Ipar 4.0 irányelvek, a Nemzeti Ágazati Prioritások közül a fejlett jármű és egyéb gépipari technológiák megvalósításával – töretlen fejlődéssel biztosítunk.

Balogh László – ügyvezető igazgató

éve stabil működés

csarnokrész

munkatárs

tonna megmunkált acél évente

1997

Az SBS Kft megalakul

Az SBS megvásárolja az erdőtelki telephelyet. Megkezdődik a gépszerkezet gyártó tevékenység, a TLC Kft. keresztül, közvetett export értékesítéssel.

2002

2004

Magyarország Uniós csatlakozásának éve. Az erdőtelki telephelyen elkészül az első korszerű, daruzott gyártócsarnok.

Új, összesen 5000 m2 es gyártócsarnokokkal bővül a vállalat.  Megkezdtük az első olyan gépszerkezetek gyártását, melyeket már közvetlenül exportra szállítottunk a Liebherr részére.

2006

2009

Az első vasúti megrendelések teljesítése, vasúti forgóvázak gyártása a Bombardier számára.

Elkészül az új nagy teljesítményű festő üzem

2010

2011

Elkezdődik a közúti jármű ipar számára, finomszemcsés anyagból, a nagy teherbírású szállító alvázak gyártása.  Az  éves árbevétel eléri a 6,8 milliárd forintot.

Megalakul az SBS fejlesztési osztálya, elkezdődik az első K+F tevékenység

2012

2015

Elkészül a G.I.N.O.P 2011.1.1.1 pályázat keretei belül a saját fejlesztésű, MT Lifter rakodógép család első 3 prototípusa.
Az SBS elindította a vállalat megújítást szolgáló programjait. Megkezdtük az új vállat irányítási rendszer kialakítását.

15.500 m2 fedett gyártó területen 350 fő munkavállalót alkalmaz a cég

2017

2018

2000 m2-es fedett automata alapanyag tároló építése