Technológiai folyamatok ( géppark )


Cégünk tábla lemez és szál acél alapanyagokból, teljes körű megmunkálással komplett technológiai folyamatok és ISO 9001 minőség biztosítási rendszerben teljesít megrendeléseket.

2000 m2 es alapanyag raktárunk folyamatos kiszolgálást biztosít az üzemeink termeléséhez. A gyártási folyamat első lépéseként, az alapanyag szemcseszórásos tisztítása után, termikus vágógépeken (Lézer, Plazma, Láng) daraboljuk és vágjuk terv szerinti méretekre a különböző gépalkatrészeket.

Ezt követően az előgyártó üzemben, hajlítás, él előkészítés és különböző CNC és kézi furatolási eljárások után a kész alkatrész a központi alkatrész raktárunkba érkezik.

A következő munka fázisokban az adott gyártó sorokon a lakatos és hegesztő szakembereink, avatott kezei alatt készülnek a különböző acél szerkezetek.
Cégünk 2 robothegesztő állomással is rendelkezik, melyeken a nagyobb darabszámú termékek hegesztését tudjuk folyamatosan elvégezni.

A gyártó területekről a minőség biztosítási szakemberek által ellenőrzött, termékek a megmunkáló üzemünkbe kerülnek, ahol nagy teljesítményű megmunkáló gépeken a munkadarabok készre munkálását végezzük el.

Ezt követően a festő üzem vegyszeres mosójába illetve kézi szemcseszóró kabinjaiba kerül a késztermék és ez után a festési eljárásra előkészített állapotban a festő és szárító kabinokban kapja meg a végleges felületkezelést

A szükséges száradási idők után a készterméket fedett késztermék tárolóban, csomagoljuk és a vevők igényei szerint saját szervezésű vagy a vevő által indított szállítmányokkal juttatjuk el a célállomásra.

Az SBS Kft. komplett acél szerkezet gyártást végez, de vevői igény szerint felületkezelés nélkül is szállítunk termékeket.

A vállalat rendelkezik saját készülékgyártó részleggel, ahol a gyártáshoz szükséges gyártó készülékeket, gyártó sablonokat tervezzük, készítjük illetve saját mérnöki gárdával egyedi célgépek tervezését és gyártását is el tudjuk végezni.